Kontakta oss

Behöver du hjälp eller har du frågor om SMSgrupp? Tveka inte att kontakta oss! Om du har problem med någonting så får du gärna skicka med ditt telefonnummer när du skriver till oss, då blir det mycket lättare för oss att hjälpa dig.

Byta namn? Logga in? Gå ur en grupp? Problem med att skicka/ta emot sms? Klicka här

Kontakta oss

Vi vill gärna höra vad du har att säga om SMSgrupp! Använd formuläret nedan för att skicka frågor, förslag, kritik eller beröm till oss.

Typ av feedback Rubrik * Meddelande * Gruppnamn Ditt mobilnummer E-post * * (Obligatoriska fält)

Vanliga frågor

Innan du kontaktar oss får du gärna ta en minut och se efter om du hittar svaret på din fråga här.

Vad är detta? Jag vill inte vara med i någon SMSgrupp!

Det finns tre sätt att ta bort dig själv från tjänsten om du har hamnat i en grupp av misstag. Antingen så kan du SMS:a /stopp till numret som du får SMS ifrån, eller så kan du Logga in, navigera till gruppens sida och klicka på Gå ur gruppen.
Om det inte har skickats några SMS till tjänsten från ditt nummer så kan du ta bort dig själv direkt genom att skriva in ditt nummer i rutan nedan och klicka på Ta bort mig:

Jag vill byta namn på mig själv eller en annan medlem

Det går inte att byta namn på en annan medlem, men alla medlemmar kan byta namn på sig själva. Antingen genom att SMS:a /namn följt av det önskade namnet till gruppens nummer, eller genom att Logga in och ändra namnet under kontoinställningar.

Jag eller någon annan gick ur gruppen av misstag

Om någon har lämnat gruppen av misstag genom att skicka /stopp, så kan personen lägga till sig själv igen genom att SMS:a /start till samma nummer. Om en medlem har blivit borttagen av en administratör så måste medlemmen läggas till i gruppen på nytt, antingen här, eller genom att någon SMS:ar /läggtill följt av personens mobilnummer till gruppens nummer.


Läs fler frågor och svar i vår FAQ
Vanliga frågor