Gruppmeddelanden med SMS

SMSgrupp är en gratistjänst som möjliggör många-till-många-kommunikation via vanliga SMS och enkelt löser behovet att snabbt kunna kommunicera med flera samtidigt.

Gruppen får ett telefonnummer och alla svar går till alla deltagare. Med SMSgrupp blir SMS ett effektivt verktyg för planering, koordinering eller chatt.

Meddelanden till hela gruppen kostar som ett enda SMS men når alla i gruppen samtidigt. även de som inte har en smartphone eller en telefon med mobil uppkoppling kan nu kommunicera till många, samtidigt.

Om företaget

När 2009 års upplaga av entreprenörskonferensen 24 Hour Business Camp drog igång var SMSgrupp fortfarande bara en idé. En enkel men nyskapande tanke: Varför inte använda SMS, en kanal som nästan alla har tillgång till och alltid har med sig, för många-till-många-kommunikation och därigenom täcka människors behov av att kunna kommunicera i grupp?

Ett dygn senare var den första prototypen redan i gång och i dag har tjänsten samarbetsavtal med mobiloperatörer över hela världen (inklusive alla svenska operatörer).

SMSgrupp lyfter SMS till en helt ny nivå och förvandlar det till ett modernt, viralt, socialt medium. En teknik som tidigare egentligen bara var lämpad för privat kommunikation två personer emellan kan nu användas för att chatta, planera och koordinera i grupper.

I dagens läge där bruset i det sociala medieutrymmet är så pass intensivt tränger SMS igenom på ett helt annat sätt än konkurrerande kanaler, ett SMS hamnar i förgrunden direkt när man får det och är ett pålitligt och effektivt sätt att nå ut.

SMSgrupp drivs av SMSgrupp i Stockholm AB med kontor på Götgatan, Södermalm

Kontakt

SMSgrupp i Stockholm AB
Götgatan 14
118 46 Stockholm